LOGO
LOGIN
Seuran jäsenenä voit täysipainoisesti osallistua seuran toimintaan ja saat tietoa seuran tapahtumista ja aktiviteeteista.
Jäsenyys
Seuran jäseneksi tehdään jäsenhakemus. Helpointa jäsenyyden hakeminen on täyttämällä seuran tätä tarkoitusta varten rakentama sähköinen hakemuslomake.
Saatuaan jäsenhakemuksesi, Seven Pool ry on sinuun yhteydessä jäsenyytesi käsittelyn, jäsenmaksun ja -kortin sekä antamiesi jäsentietojen tarkistuksen merkeissä.
Kausi
Jäsenyyskausi on Suomen Biljardiliiton kisakausi 1.7. - 30.6.
Jäsenmaksu
Jäsenyys maksaa kaudella 2023-2024 aikuiselle 40€/kausi ja alle 16-vuotiaalle juniorille 10€/kausi.
Liittymismaksu
Uusi jäsen maksaa liittyessään kertaluontoisen liittymismaksun joka on 10€. Liittymismaksulla katetaan kuluja kuten jäsenrekisterin ylläpito, henkilötietojen ja jäsenmaksun suorituksen tarkistus sekä jäsenkortti.
Kannattajajäsen
Yksityishenkilö voi olla seuran kannattajajäsen 20€/kausi hintaan. Kannattajajäsen ei ole oikeutettu seuran jäsenetuihin, eikä hänelle myönnetä seuran jäsenkorttia.
Jäsenkortti
Ehdot
Jäsenkortin myöntäminen edellyttää sitoutumista kortin käyttöehtoihin. Annat myös suostumuksesi seuran yhteistyökumppaneille rekisteriselosteen mukaisesti omien henkilötietojesi tarkistamiseen ja jäsenetusi todentamiseen. Todentaminen suoritetaan sähköisesti jäsenkortin numerolla silloin, kun näytät jäsenkorttisi numeron seuran rekisteröityneelle yhteistyökumppanille.
Jäsenkortin kadottaminen
Kadonnut jäsenkorttisi ei paljasta henkilötietojasi sen löytäjälle. Kortin hukkuessa ole yhteydessä seuraan jäsenkorttisi pysyväksi deaktivoimiseksi ja saadaksesi uuden jäsenkortin.
Jäsenedut
Osan seuran jäseneduista saat todennettua vain jäsenkortin avulla. Ajantasaiset jäsenedut ovat nähtävillä seuran kirjautuneille jäsenille tällä sivustolla.