LOGO
LOGIN
Seven Pool ry tarjoaa yhteistyökumppaneilleen loistavia mahdollisuuksia tukea paikallisia biljardin harrastija joko pelitapahtumakohtaisesti, yleisemmin nuorisotoimintaan keskittyen tai vaikkapa koko seuran toimintaa mahdollistaen.
Pitkäaikaisia yhteistyökumppaneitamme
Seven Pool ry:n tärkein yksittäinen yhteistyökumppani on tietenkin viihtyisä 'kotisalimme' Nurmijärven kirkonkylällä. Puitteiden lisäksi Bowling Corner & Billiardin ilmapiiri on hyvä, eikä se tässä tapauksessa johdu pelkästään siitä, että paikalla pyörii seuran jäseniä.
Tähän päätimme jättää myös tällaisen placeholder:in, koska meistä tässä olisi kovin mainio paikka hyville tyypeille tuoda positiivisella tavalla esiin seuramme kanssa yhteisiä arvoja, paikallista aktiivisuutta ja pitkäaikaista yhteistyökykyä.
Seuran yhteistyökumppaniksi?
Yhteistyö elinkeinoelämän kanssa on seuroille yleisemminkin ajatellen tärkeää. Useinhan vapaaehtoisia osaajia, opettajia ja harrastustoiminan vetäjiä seuroilta löytyy ihan omasta takaa. Silti kuitenkin tekemisen kulut, eli käytännössä talouspuoli, helposti muodostuu rajoitteeksi tai ainakin hidasteeksi.
Ja harmillistahan se sellainen on...
Siksipä seuran toiminnan tukeminen ja näin muodoin mahdollistaminen onkin mitä mainioin tapa saada myönteistä näkyvyyttä ja huomiota omalle liiketoiminnalle. Siksi me Seven Pool ry:llä näemmekin myös mainioita win-win mahdollisuuksia yhteistyölle paikallisten yritysten kanssa.
Ja koska on varmasti niinkin, että emme näe ihan kaikkia yhteistyön mahdollisuuksia itse, niin oikein mielellämme niistä myös kuulisimme. Helpoin tapa ottaa meihin yhteyttä on tietenkin yhteydenottolomakkeemme.