LOGO
LOGIN
Seven Pool ry keskittyy biljardin harrastamiseen ja opettamiseen erityisesti Nurmijärvellä sekä lähialueilla. Seven Pool ry on Suomen biljardiliiton (SBIL) jäsen.
Seuran tarkoituksena on biljardiharrastuksen ja biljardikilpailutoiminnan ylläpitäminen ja kehittäminen jäsentensä keskuudessa.
Juniorit
Juniorit ovat lähellä sydäntämme ja opetammekin mielellään nuorille harrastelijoille biljardin ihan perusteista alkaen.
Juniorityön keskeisenä muotona seuralla on alkeiskurssit, jossa opetetaan biljardin perusteita ja pelivälineiden käsittelyä. Oikea pelivälineiden käsittely ja pelin lukeminen ovatkin tärkeitä taitoja oppia jo heti aikaisessa vaiheessa harrastusta. Omien taitojen kehittymiselle on myös tärkeää luoda tukeva pohja - ja mikäpä sen mukavampaa, kuin sen tekeminen mukavassa porukassa ja yhdessä muiden kanssa.
Kilpailut
Kilpailut ja pelaaminen seurakavereiden kanssa niin leikkimielellä kuin tosissaankin on yksi hauska ja motivoiva osa biljardiharrastusta. Omaa kehittymista on myös hyödyllistä vertailla toisinaan pelikavereiden edistymiseen. Ja lukuisissa erilaisissa peleissä voi vanhakin tekijä aina oppia uutta.
Seuran omat kilpailut antavat myös hyvää kokemusta ja pohjaa vakavammallekin harrastuneisuudelle ja auttavat kehittyisessä vaikkapa ihan ammattilaiseksi asti. Kilpailuissa on myös hyvä hetki tavata ja tutustua lajiin ja pelaajiin laajemminkin.
Tekniikkatreenit
Mikään ei tietenkään ole niin tyydyttävää, kuin onnistuminen. Ja kaikista parastahan onkin onnistua joka lyönnillä. Näin ei valitettavasti ole koskaan vielä kenellekään tässä lajissa käynyt, mutta unelma elää.
Tekniikkatreeni on kuitenkin hyvä tapa alkaa tavoitella ja mahdollistaa itselleen omien tavoitteiden mukainen, vähintäänkin tyydyttävien onnistumisten sarja. Yhdessä oppiminen, tekniikka harjoitukset ja reipas vertaistuki ovat voittava yhdistelmä hauskuutta ja kehittymistä.
Arvot
Hyvä ei ole vahinko, vaan sen taustalla ovat hyvät arvot. Siksi kerrommekin mielellämme hieman myös meidän seuran arvoista.
Positiivinen tekeminen
Koko toimintamme perustana on positiivinen asenne ja myönteinen tekeminen. Merkittävä osa tätä tekemistä on meidän mielestämme toisten harrastajien tukeminen ja kannustaminen biljardin äärellä.
Jatkuva kehittyminen
Jatkuva ja systemaattinen harrastustoiminta antaa hyvän ja luotettavan pohjan oman pelaamisen kehittymiselle. Tasaisen hyvän pelin takana onkin aina tasaisen laadukas ja pitkäjänteinen harjoittelu.
Meille jatkuva kehittyminen tarkoittaa sekä pelaajien että seuran toiminnan kehittämistä yhdessä.